הוסף למועדפים

ארכיון עבור מרץ, 2010

כך תבחרו מלווה פיננסי לעסק שלכם

רן גבריאל
כך תבחרו מלווה פיננסי לעסק שלכם
בעלי עסקים קטנים ובינוניים רבים מוצאים את עצמם במצב שבו הם נזקקים לליווי מקצועי ולייעוץ פיננסי. אין זו בושה להזדקק לסיוע כזה, אבל חשוב לדעת כיצד לבחור את המלווה או היועץ המתאימים בדיוק עבורכם ועבור העסק שלכם. מדריך קצר לבחירה נכונה.

רווחי לאומי בשנת 2009: 2.01 מיליארד ש"ח

מערכת הבלוג
רווחי לאומי בשנת 2009: 2.01 מיליארד ש"ח
ראשי לאומי – היו"ר איתן רף והמנכ"ל גליה מאור – הציגו היום את מאזני לאומי לשנת 2009. מסיבת העיתונאים הועברה בשידור ישיר כאן בלאומי בלוג. אנו מביאים לכם את דבריה של הגב' מאור, את מצגת סיכום הדוחות וכמו כן, תוכלו למצוא כאן קישור לצפייה חוזרת במסיבת העיתונאים.

חזרה למקורות – טיפים בנקאיים בסיסיים ושימושיים

אייל בירן
חזרה למקורות – טיפים בנקאיים בסיסיים ושימושיים
גם בעידן הדיגיטלי, שבו הלקוחות הופכים ליותר ויותר מתוחכמים, חשוב להכיר כמה פעולות בנקאיות בסיסיות שחוסכות לכם, הלקוחות, זמן וכסף. אותן פעולות רק הופכות פשוטות וקלות יותר בעולם הדיגיטלי שלנו.

עושים "פסח" בתקציב המשפחתי

רונה אזוב
עושים "פסח" בתקציב המשפחתי
פסח, חג האביב, הניקיונות, החופשות והארוחות הבלתי נגמרות, הוא גם חג שכרוך בלא מעט הוצאות. כיצד לנהל נכון את ההוצאות ואיזה סיוע ניתן לקבל מהבנק? וגם – מתכון טעים במיוחד לחרוסת. בתיאבון.